Weihnachtszauber der Volksmusik 2023

Tijdens de 18de "Weihnachtszauber der Volksmusik" hebben we enkel topartiesten uitgenodigd. De crème de la crème uit onze mooie branche bij elkaar in een schitterende nieuwe kerstshow. 

Weihnachtszauber der Volksmusik

Spiel mir einer

Tijdens de 18de "Weihnachtszauber der Volksmusik" hebben we enkel topartiesten uitgenodigd. De crème de la crème uit onze mooie branche bij elkaar in een schitterende nieuwe kerstshow. Ze hebben de mooiste Kerstliederen voor je uitgezocht en zullen een optreden geven zoals je nooit gezien en gehoord hebt.  Dit prachtige programma van "Spiel mir einer!", zal voor iedereen een feest der herkenning zijn.

Een prachtig gala voor jong én oud!

De legendarische Jungen Original Oberkrainer traden op over de gehele wereld, voor een miljoenen publiek. Dit jaar komen ze vanuit Slovenië naar Nederland om de échte Oberkrainer Kerst te brengen en je te verwennen met hun prachtige muziek. 

Sigrid & Marina wonnen de prestigieuze Grand Prix der Volksmusik. De hoogste internationale prijs binnen deze branche. Ze waren al vaker te gast bij Spiel mir einer maar ze komen ongelofelijk graag weer terug om met jou kerst te vieren.

De leukste en bekendste plattelandsvrouw Frau Wäber kennen we allemaal! Bij Spiel mir einer was ze al vaker te gast waarbij ze steeds alles in het honderd liet lopen. Dit jaar viert ze Kerst in Nederland.

Hansy Vogt is na het uiteenvallen van de Feldberger, waar hij de zanger was, verder gegaan als solo artiest. En hoe! Hij toert heel Duitsland door met grote shows. Hij heeft een prachtig Kerstalbum uitgebracht en komt het met u delen.

Deze fantastische avond wordt voor de 18de keer gepresenteerd door Wijbrand van der Sande

Arrangementen

Maak uw avond compleet

Een theateravond nog completer maken? Geniet voorafgaand van een heerlijk à la carte driegangenkeuzemenu in één van onze sfeervolle restaurants. Of kies voor een pauze- of afterpartyarrangement, compleet met een borrelhapje en drankje. Wat maakt een avondje uit meer compleet dan een overnachting in het hotel? Verwen jezelf met een goede nachtrust in een van de 196 hotelkamer of (thema)suites. Geniet van het uitgebreide bubbling breakfast de volgende ochtend en keer uitgerust huiswaarts. Bekijk hieronder de mogelijkheden.