Contact | Theaterhotel Almelo

Telefoonnummer & openingstijden

0546 803 000
Zeven dagen per week van 7:00 tot 23:00 uur
Kaartverkoop: receptie@theaterhotel.nl

Route

Per auto
Komend vanaf de A35: Afslag 30, Almelo Zuid. Vervolgens de N349 richting Ootmarsum/Almelo Oost. Vanaf alle andere richtingen Ring-Oost volgen. De route naar het Theaterhotel is met ANWB-wegwijzers aangegeven.

Per trein
Uitstappen op station Almelo (centraal). Theaterhotel Almelo ligt op 10 minuten loopafstand van het station. De route is aangegeven met ANWB-wegwijzers.

Parkeren

Voor gasten is er een beperkt aantal gratis parkeerplaatsen beschikbaar in P4, dit is de parkeerkelder voor het hotel. Wanneer de P4 vol is, kunt u parkeren in de omliggende gemeentelijke garages (Stadserf P1, P2 of P3). Stadserf P3 heeft via Dek D een rechtstreekse verbinding, overdekt, met het Theaterhotel. De garages zijn allen 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend. 

Van der Valk Theaterhotel Almelo is continue bezig met het verbeteren van haar producten. Onze parkeergarage (P4) is toe aan vernieuwing. Na de renovatie zal onze parkeergarage een vriendelijke en moderne uitstraling hebben, en is deze beter te betreden. Ook de parkeerplaatsen worden beter aangeduid, zodat er meer ruimte zal zijn om te parkeren.

Kosten parkeren in Stadserf P1, P2 of P3
Het parkeren in de parkeergaragess kost € 2,00 per uur, een dagkaart bij de automaat kost € 6,00. Bij langer dan drie uur parkeren kan u bij onze receptie een dagkaart kopen voor € 5,00. Op zondag is het parkeren in deze parkeergarages gratis. Gasten die parkeren vanaf zaterdag avond +/- 21:00 uur, raden wij dus aan om bij de automaat af te rekenen.

Parkeren mindervaliden
Voor mindervalide gasten zijn er een paar parkeerplaatsen op het voorplein van het hotel. Dit zijn gemeentelijke parkeerplaatsen, waarvoor de gemeentelijke regels gelden. De doorgang van P3 naar het hotel is niet voor alle rolstoelen makkelijk toegankelijk. Wij adviseren dan ook wanneer de mindervaliden parkeerplaatsen op het voorplein vol zijn, om de mindervalide uit te laten stappen voor het het hotel en via de hoofdingang het Theaterhotel te laten betreden en dan de begeleider de auto te laten parkeren in een van de andere parkeergarages.