Over ons | Theaterhotel Almelo

Over ons
In het Twentse Almelo ervaart u bij Van der Valk Theaterhotel Almelo**** gastvrijheid pur sang. Onder één dak vindt u een theater, het hotel, diverse restaurants, zalen en congresaccommodaties. De unieke combinatie van een stijlvolle ambiance, gevarieerd entertainment, culinaire hoogstandjes en het Twentse landschap maken uw verblijf in Almelo onvergetelijk.

Ligging
Het hotel ligt op slechts enkele minuten rijden van de A1/A35, biedt (beperkt gratis) parkeergelegenheid en is eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken. Vanuit hartje centrum Almelo, een kleurrijke stad vol boetiekjes, monumentale panden en gezellige uitgaansgelegenheden, leidt de Gravenallee wandelaar en fietsers rechtstreeks de natuur in. Almelo biedt , als dé waterstad van Twente, voldoende mogelijkheden voor rust en vermaak op het water.

Ultiem genieten
Het hotel beschikt over 196 royale hotelkamers, business suites en familiekamers die allen zijn voorzien van een bad, aparte douche, toilet, balkon, internetaansluiting, radio en televisie. Laat uw lichaam en geest tot rust komen in het zwembad, de sauna, de Turkse stoomcabine of maak gebruik van de fitnessfaciliteiten.

Meeslepend theater
Het sfeervolle, inpandige theater bevat ruim 820 zitplaatsen waar men kan genieten van meer dan 80 uiteenlopende voorstellingen per jaar. Grote namen en nieuwe talenten uit de wereld van onder andere musical, cabaret, toneel, opera en dans streken de afgelopen 27 jaar graag neer op de planken van het Almelose theater.

Onbegrensde mogelijkheden
Het Theaterhotel beschikt over diverse multifunctionele zalen, van het theater met 820 plaatsen tot moderne boardrooms. Als zakenhotel van de regio is een succesvolle vergadering, congres of presentatie onze doelstelling.

De mogelijkheden bij Theaterhotel Almelo zijn eindeloos, van (theater)buffet tot bubbling breakfast, van catering tot bedrijfsuitje en van familiefeest tot congres.