Informatie voorstellingsbezoek | Theaterhotel Almelo

Hoe laat begint de voorstelling?
Onze avondvoorstellingen beginnen normaal gesproken standaard om 20.00 uur, de kindervoorstellingen om 14.00 uur. Soms zijn er afwijkende aanvangstijden, bijvoorbeeld bij jeugdvoorstellingen en bij coproducties die wij met Theater Hof 88 geprogrammeerd hebben. Het is dus belangrijk om altijd te kijken welke aanvangstijd wij op de website hebben staan.

Is er een pauze tijdens de voorstelling?
Of er pauze is tijdens de voorstelling verschilt per voorstelling. Dit staat van tevoren aangegeven op de welkomsborden in de theaterfoyer. 

Is er een inleiding, workshop, openbare repetitie of nagesprek bij de voorstelling?
Bij geselecteerde voorstellingen vindt er een inleiding, workshop, openbare repetitie of nagesprek plaats. U kunt hiervoor een kaart bestellen via de website. Wanneer dit van toepassing is, kunt u dit artikel in de bestelprocedure toevoegen aan uw winkelmandje.

Is er livemuziek na de voorstelling? 
Op vrijdag- en zaterdagavond is er livemuziek in de lounge na de voorstelling. 

Kan ik gebruikmaken van speciale theaterarrangementen?
Voorafgaand aan of na de voorstelling kunt u genieten van diverse theaterarrangementen. Nadat u een voorstelling heeft gekozen op onze website, ziet u de diverse mogelijkheden om uw avond uit uit te breiden. 

Moet ik betalen voor de garderobe?
Het gebruik van onze garderobe is gratis. U vindt de garderobe in de theaterfoyer voorbij de kaartcontrole.

Hoe schaf ik theaterkaarten aan?
Koop uw kaarten online via www.theaterhotel.nl. Uiteraard kunt u ook telefonisch boeken via 0546 80 30 00, hieraan zijn € 6,50 administratiekosten verbonden.

Kan iedereen gebruikmaken van de vriendenlounge?
De vriendenlounge is voorafgaand aan een voorstelling open voor onze vrienden van het theater. Word ook vriend van het theater voor een klein bedrag per theaterseizoen. Het gebruikmaken van de vriendenlounge is een van de vele voordelen die u geniet als vriend van ons theater.

Ik ben te laat, kan ik nog naar binnen?
Het gezelschap dat de voorstelling speelt, heeft het recht om laatkomers te weigeren of op een later, door hen gekozen moment binnen te laten komen. Het kan zijn dat u dan niet op de door u gekozen plaatsen kan zitten, maar achterin de zaal moet plaatsnemen (tot de pauze). U dient hierbij de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. Voorstellingen beginnen stipt op het aangegeven tijdstip.

Zijn er speciale voorzieningen voor kinderen?
Voor kinderen tot vier jaar beschikt het Theaterhotel over een beperkt aantal stoelverhogers. Let op: kinderen t/m 14 jaar zijn alleen welkom onder begeleiding van een volwassene.