Vrienden van het theater | Theaterhotel Almelo

Vrienden inspireren, verbinden en dragen ons theater een warm hart toe. Vrienden vormen de basis om hét theater van de stad te kunnen zijn. Een ontmoetingsplaats waar men geïnspireerd raakt, verbinding vindt, geboeid en vermaakt wordt. Omdat elk jaar blijkt hoe belangrijk het is om een warme vriendengroep te hebben, introduceren wij een aantal extra voordelen. Daarmee wordt de warme band alleen maar sterker, toch?!

Vrienden krijgen vanzelfsprekend voorrang op het reserveren van voorstellingen uit het nieuwe theaterseizoen. Uiteraard zijn vrienden als eerste op de hoogte van ingelaste voorstellingen. Als u nu denkt, is dit dan alles? Zeker niet. Lees alle voordelen verderop op deze pagina.

Voor slechts € 15,-  p.p. bent u een theaterseizoen lang vriend van het theater en profiteert u van de vele vriendenvoordelen! Uw lidmaatschap is persoonsgebonden en één seizoen geldig.

Vriendenkring lidmaatschap voor één persoon € 15,- theaterseizoen 2023-2024:

x

Vriendenkring lidmaatschap voor twee personen € 30,- theaterseizoen 2023-2024:

x

Uw voordeel op een rij:

  • Een vriend boekt de gewenste theaterkaarten eerder dan de officiële start kaartverkoop en heeft daardoor een ruime plaatskeuze. Ook krijgt een vriend voorrang op wachtlijsten of lotingen.
  • Een vriend wordt als eerste op de hoogte gebracht van speciale aanbiedingen
  • Een vriend wordt als eerste op de hoogte van bijboekingen gebracht en waar mogelijk krijgen ze voorrang bij de kaartverkoop
  • Een vriend ontvangt als eerste het theatermagazine  (indien van toepassing)
  • Een vriend heeft toegang tot de vrienden VIP-lounge waar altijd een gratis kop koffie met iets lekkers klaarstaat voorafgaand aan de voorstelling
  • Een vriend betaalt geen administratiekosten bij het telefonisch of aan de kassa boeken