Theatertour SHOUT!

Het Stadstheater heeft geen voorstellingen meer. Wel zijn er nog verhuringen, waarbij het Stadstheater inhoudelijk niet verantwoordelijk is, noch deel uitmaakt van de programmering van het Stadstheater.

Op zaterdag 25 mei 2024 zal de liveband Disorder de voorstelling "SHOUT! 80's till 00's" in het theater komen spelen. Een throwback naar de tachtiger en negentiger jaren met geweldige live-muziek van een 8-koppige band met Twentse roots, geweldige visuals en Erik de Zwart als voice-over.

SHOUT Theatertour

DISORDER

Wees er snel bij! Proef nog een keer de prachtige ambiance en geniet van de show van deze geweldige liveband!

Marten-Jan Rerink (leadsinger en guitar):
Het boegbeeld van DISORDER en hoe. Deze zanger bezit een waanzinnige stem waar menig band jaloers op zou zijn. Is frontman geweest van The Flow. Naast zijn buitengewone zangkwaliteiten speelt hij zeer verdienstelijk gitaar en is ook nog eens de muzikale leider. Marten-Jan is tevens de bedenker van het logo en the creator van alle videoclips.

Wilfried Jansink (guitar):
Wilfried, de Nile Rodgers van de band, draagt en ondersteunt de band met zijn heerlijke ritmes. Is een veel gevraagde muzikant door andere bands, zit inmiddels 40 jaar in het vak en is goed in ieder genre. Een heel belangrijke, muzikale steunpilaar.

Ronald Roord (bass):
Bassist en vormt samen met Louis de basis van de band. Ronald is zeer ervaren, heeft in menig band gespeeld, en tussentijds 15 jaar samen met Wilfried in het bruiloften-, en feestcircuit gezeten. Bezit een uitmuntende gear, een eigen studio en repetitieruimte. Met zijn geluid prikt hij dwars door iedere mix.

Jasper Heijstek (keys):
Creatieveling en Master on Keys. Door zijn absoluut gehoor weet hij elke noot te vinden. Komt uit een super muzikaal gezin met zijn vader als grote  voorbeeld. Speelt keyboard en Saxofoon. Buiten zijn buitengewone muzikale inbreng is Jasper ook nog eens de producer en  verantwoordelijk voor alle muzikale opnames.

Louis Ambergen (drums):
Drummer en kloppend hart van de band. Is van de details en super gedreven. Zeer ervaren, speelt nog steeds in diverse bands en werkt mee aan vele projecten. Louis staat jaarlijks in het theater, begeleidt veel artiesten, bezit de meest exclusieve drumkits. Het fundament van de band.

Freddy van Mook (solo guitar):
De perfecte kruising tussen Steve Lukather en Slash. Freddy zijn kracht ligt in zijn prachtige solo's en dito geluid. Kan leunen op een jarenlange ervaring in het cover circuit en heeft menig zaal of Rocktemple in Nederland gezien. Met zijn mimiek, techniek en snelheid sleept hij iedereen mee in zijn waanzinnige solo's.

Ran Pol en Elke Schmidt (backings):

2 powerzangeressen die de band versterken met spatzuivere backing.