Het feest van tante Rita

Na de bioscoophit komt Tante Rita met de vrolijke familiemusical met alle grote hits van Minidisco

Na de bioscoophit komt Tante Rita met de vrolijke familiemusical met alle grote hits van Minidisco

Het Feest van Tante Rita, de musical

Wie kent de hits van Minidisco niet? Bekend van onder andere ‘Coco Loco’, ‘Dans met Tante Rita’, ‘Theo Theo’, ‘De Dieren uit De Dierentuin’ en natuurlijk ‘Tsjoe Tsjoe Wa!’ De makers van de bioscoopfilm brengen ‘Het Feest van Tante Rita’ naar het theater in een compleet eigen musical!

Als Theo en Lulu voor het eerst alleen naar het grote dansfeest van Tante Rita gaan, beleven ze een hilarisch avontuur in het Tsjoe Tsjoe Wa-bos en ontmoeten ze de meest bijzondere figuren.

Met de aanstekelijke Minidisco-liedjes, een enthousiaste cast, prachtige meerstemmigheid en bijbehorende choreo’s, een heerlijk decor en hilarische scènes is ‘Het Feest van Tante Rita’ de vrolijkste musical voor de hele familie!

Na afloop is er in de foyer nog een heerlijke meedans-Minidisco voor alle kinderen.

‘Deze minidisco-musical is een feestje voor de jonge bezoeker, en onderhoudend voor de oudere.’ - **** Musicalworld
‘De moderne kinderliedjes van Minidisco zijn de basis voor een geestige familievoorstelling, waarbij de kinderen nauwelijks aansporing nodig hebben om mee te doen’ - **** Musicalworld

Arrangement

Pannenkoekenfestijn

Jouw theatermiddag wordt helemaal een feest met het pannenkoekenfestijn na afloop van de voorstelling. Pannenkoeken, poffertjes, Spaanse churros, snoep en nog véél meer maken jouw dag compleet.