Huub Stapel

Huub Stapel is terug. De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde, en het huwelijk tot op het bot ontleedde, wijdt zich nu aan opnieuw aan het onderwerp: familie.

Alleen Familie (Reprise)

Huub Stapel

Geen ruzie gaat zo diep als familieruzie. En tegelijk is het de enige band waar je je nooit van ontdoen kunt. Een huwelijk kun je ontbinden. Een vriendschap kun je beëindigen. Maar familie blijft altijd. Huub Stapel leidt u, persoonlijker dan ooit, langs feesten der herkenning en verborgen verledens. Een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen: familie.

“Huub Stapel is een geboren verteller in Alleen Familie.” – Dagblad van het Noord (4 sterren) 
“Met schwung vertelt Huub Stapel je zijn familiegeschiedenis." – de Volkskrant (4 sterren) 
“Huub Stapel is een begenadigd verteller. Bij zijn voorstelling Alleen Familie hang je bijna de volle twee uur ademloos aan zijn lippen.” – de Telegraaf (4 sterren) 
“Een voorstelling die raakt en een dikke aanrader! Ga dat zien!” – Theaterparadijs (5 sterren)

 

Arrangementen

Maak uw avond compleet

Een theateravond nog completer maken? Geniet voorafgaand van een heerlijk à la carte driegangenkeuzemenu in één van onze sfeervolle restaurants. Of kies voor een pauze- of afterpartyarrangement, compleet met een borrelhapje en drankje. Wat maakt een avondje uit meer compleet dan een overnachting in het hotel? Verwen jezelf met een goede nachtrust in een van de 196 hotelkamer of (thema)suites. Geniet van het uitgebreide bubbling breakfast de volgende ochtend en keer uitgerust huiswaarts. Bekijk hieronder de mogelijkheden.