Op zoek naar René

René maakt een reis langs zijn eigen (muzikale) herinneringen en voegt uiteindelijk, samen met zijn publiek er een nieuwe, onvergetelijke, aan toe

Op zoek naar René

René van Kooten

René van Kooten, gevierd musicalartiest èn rockzanger, gaat samen met zijn publiek ‘Op zoek naar René’.

“Echt zonde dat je in musicals zit, want met jouw mogelijkheden zou je ook zanger kunnen worden.”

Deze beschouwing hoorde René eigenlijk net iets te vaak tijdens zijn 25-jarige carrière.

En als je dan ook nog eens 50 wordt in hetzelfde jaar schreeuwt dit om een zoektocht, een queeste. Want wie is René eigenlijk? De musicalacteur? De rockzanger? Geschiedenisdocent? Of toch die brave huisvader?

Samen met een wisselende, bekende gastartiest, een swingende, rockende live band én het publiek gaat René op zoek naar het antwoord op deze vragen. Wij kunnen al verklappen dat Lone van Roosendaal naar Almelo komt!

Zelfspot, humor, bekende liedjes uit René zijn carrière en interactie met de zaal zijn de ingrediënten van een theatershow die eigenlijk met geen enkele andere te vergelijken is. Met als basis de unieke stem en podiumpersoonlijkheid van deze musicalster, die zichzelf van al zijn kanten laat zien. Van musical tot rock en van breekbaar tot dikke party.

een blijvende herinnering

Met kerst naar het theater

De kerstdagen zijn het perfecte moment om uzelf te verwennen met de warmte van het Theaterhotel. We hebben complete kerstarrangementen voor u inclusief overnachtingen, variërend van twee tot vier dagen. Of verwen u zelf met een royale kerstbrunch en/of à la carte kerstdiner, beide op 1e en 2e kerstdag. Meer informatie vindt u op onze website.