De Schippers van De Kameleon

Daar is hij dan eindelijk. De snelste boot van heel Nederland. De Kameleon!

Met De Muziek Mee

De Schippers van de Kameleon

Het leek zo rustig in het dorp Lenten. Tot daar de illustere dirigent en componist Antonius Demesmaeker verschijnt. Even lijkt het er op dat hij een orkest zou willen beginnen in dit plekje aan het water. Maar zijn motieven zijn uitermate duister. Gelukkig voor het prachtige platteland doorziet de tweeling Hielke en Sietse al snel zijn plannen. Samen met de oplettende agent Zwart en de olijke boerenknecht Gerben zullen ze deze onverlaat moeten ontmaskeren. Gelukkig krijgen ze daarbij ook hulp van het superslimme meisje Sara en een mysterieuze waarzegster waarvan niemand precies weet wat zij nu eigenlijk in Lenten te zoeken heeft.

‘De Schippers van de Kameleon De Kameleon: Met De Muziek Mee’ is een kolderiek muzikaal spektakel, geheel en al in de traditie van de boeken, de films en de TV-serie. Met prachtige muziek van Fons Merkies en Jeroen Sleyfer, in een regie van Robin van den Heuvel. Geschreven door Dick van den Heuvel, geproduceerd door Gerda van Roshum van Homemade Productions. Met Alfred van den Heuvel, Michiel Kerbosch en vele anderen...

 

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

 

De voorstelling is een muzikale en spannende ode aan de natuur, het water, het platteland.

een blijvende herinnering

Theater met kerst...

De kerstdagen zijn het perfecte moment om uzelf te verwennen met de warmte van het Theaterhotel. We hebben complete kerstarrangementen voor u inclusief overnachtingen, variërend van twee tot vier dagen. Of verwen u zelf met een royale kerstbrunch en/of à la carte kerstdiner, beide op 1e en 2e kerstdag. Meer informatie vindt u op onze website.