Snelle

De eerste grote theatertour van Snelle! De sympathieke artiest en woordkunstenaar stapt het podium op en geeft een persoonlijke show met zijn Lieve Jongens Band.

Snelle

FF tussen ons

FF tussen ons hoor, maar Snelle komt met zijn eerste grote theatertour! Hij stapt het podium op als de nuchtere jonge artiest die hij is en geeft een persoonlijke show met zijn Lieve Jongens Band. Het wordt een heerlijk concert met natuurlijk een overvloed aan muziek. Maar Snelle verrast ook met inside jokes en niet zo sterke verhalen. Een feestje dat je niet wilt missen! Bij RTL Boulevard vertelde Snelle er meer over. 

Snelle is de artiestennaam van rapper en zanger Lars Bos. In 2019 stormt hij op hoge snelheid de hitlijsten binnen met nummers als 'Scars', 'Reünie' en 'Plankgas' en sleept hij zijn eerste platina platen in de wacht. Snelle bracht in april zijn eigen Netflix documentaire 'Zonder Jas Naar Buiten' uit, stond op #1 met zijn album 'Lars' en scoorde de mega hit 'Blijven Slapen' met Maan. Nu kan hij niet wachten om zijn ervaringen en muziek van de afgelopen jaren te delen met zijn publiek.

Arrangementen

Maak uw avondje uit compleet

Een theateravond nog completer maken? Geniet voorafgaand van een heerlijk à la carte driegangenkeuzemenu in één van onze sfeervolle restaurants. Of kies voor een pauze- of afterpartyarrangement, compleet met een borrelhapje en drankje. Wat maakt een avondje uit meer compleet dan een overnachting in het hotel? Verwen jezelf met een goede nachtrust in een van de 196 hotelkamer of (thema)suites. Geniet van het uitgebreide bubbling breakfast de volgende ochtend en keer uitgerust huiswaarts. Bekijk hieronder de mogelijkheden.