Coronamaatregelen

Het Theaterhotel biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Daarom houden wij ons strikt aan de maatregelen die door de overheid zijn opgelegd. De verantwoordelijkheid voor het naleven van de maatregelen ligt bij de bezoeker. De huidige maatregelen die gelden voor uw theaterbezoek:

Coronatoegangsbewijs
Sinds 25 februari 2022 is het tonen van een coronatoegangsbewijs en het dragen van een mondkapje in het theater niet meer verplicht. Deze regels zijn komen te vervallen. U heeft bij binnenkomst alleen nog een geldig ticket van de voorstelling nodig.

Testen voor toegang
Het testen voor toegang geldt niet voor onze theaters omdat wij gebruik maken van vaste zitplaatsen. U hoeft zich vooraf dus niet te laten testen.

Mondkapjesplicht en anderhalve meter afstand
Het dragen van een mondkapje en het houden van anderhalve meter afstand is niet meer nodig. Wel vragen wij u uw gezonde verstand te gebruiken en rekening te houden met uw medebezoekers. Kom daarom bij coronagerelateerde klachten niet naar het Theaterhotel.

Zorg ervoor dat u op tijd bent
In verband met drukte adviseren we u tijdig vanuit huis te vertrekken. U kunt ruim voorafgaand aan de voorstelling plaatsnemen in onze theaterfoyer (voorbij de kaartcontrole).