Wel zijn er nog verhuringen!

Het Stadstheater heeft helaas geen voorstellingen meer...

Het Stadstheater heeft geen voorstellingen meer. Wel zijn er nog verhuringen, waarbij het Stadstheater inhoudelijk niet verantwoordelijk is, noch deel uitmaakt van de programmering van het Stadstheater.

Gemeemteraad heeft besloten

Stadstheater Almelo definitief gesloten

Met een mengeling van vele gevoelens delen we het nieuws met jullie dat onze gordijnen van ons theater, na jaren van inzet voor de professionele theaterprogrammering voor de stad Almelo, definitief sluiten voor het Stadstheater. De gemeenteraad van Almelo heeft besloten om geen verdere investeringen in het Stadstheater te doen, wat het verdrietige gevolg geeft dat ons mooie Stadstheater geen toekomst heeft. Het is bijzonder bitter dat deze situatie zo lang heeft geduurd en dat ondanks onze inspanningen, we niet de mogelijkheid hebben gehad het tij te keren. We hebben met liefde en in oprechtheid alles gegeven wat mogelijk was en zijn bijzonder dankbaar voor de steun die we uit vele hoeken hebben ontvangen.

Onze dank gaat uit naar iedereen die ons Stadstheater in de afgelopen 33 jaar een warm hart heeft toegedragen.

Hoewel ons theater zijn deuren voor onze professionele programmering sluit, willen we benadrukken dat onze zaal wel beschikbaar is voor verhuur. Bovendien blijven ook alle andere faciliteiten van het Theaterhotel zoals gebruikelijk open om u gastvrij te verwelkomen.

Binnenkort in Stadstheater Almelo
Disorder Zaalverhuur
Disorder Theatertour SHOUT! Het Stadstheater heeft geen voorstellingen meer. Wel zijn er nog verhuringen, waarbij het Stadstheater inhoudelijk niet verantwoordelijk is,… Informatie Bestel direct